Değerli Araştırmacılarımız,

Genel Araştırma Projeleri (GAP), Çok Disiplinli Araştırma Projeleri (ÇDAP), Lisansüstü Tez Projeleri (TEZ-YL: Yüksek Lisans ve TEZ-D: Doktora) için 2022 yılı destek başvuruları 22 Nisan 2022 - 27 Mayıs 2022 tarihleri arasında kabul edilecektir.

Proje türleri ve bütçe limitleri ile ilgili genel esaslar Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Uygulama Yönergesinde yer almaktadır. Proje başvurunuzu hazırlamaya başlamadan önce önce "https://bap.metu.edu.tr/tr/bapprojeleri-mevzuat" adresinde yer alan Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Uygulama Yönergesi, Uygulama Esasları ve Araştırmacı Bilgilendirme Kılavuzunu incelemeniz önemle rica olunur.

Proje başvuruları, Proje Süreçleri Yönetim Sistemi (BAPSİS) üzerinden (https://bapsis.metu.edu.tr) yapılacaktır. Gerekli formlara BAPSİS üzerinden ulaşabilirsiniz.

BAP destek programları ile ilgili her türlü sorunuz için BAP Koordinatörlüğünden Seval Batan (sevalb@metu.edu.tr) ve Sinem Yeşil (sinemsa@metu.edu.tr) ile iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla.

BAP Koordinatörlüğü


Son Güncelleme:
22/04/2022 - 10:24